Четвер, 18.04.2024, 14.58
ІКТ навчання
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Суїцид - Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спілкування » Психологія » Суїцид (Проблема самогубства молоді. Не будьте байдужі!)
Суїцид
СтуденткаДата: Четвер, 13.03.2008, 15.09 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Життя - це безціний дар, який дається людині при народженні і те, як людина розпорядиться ним, залежить від неї самої. Ось так вважав Сократ, але молодь вважає інакше. На сьогодні досить актуальна є тема самогубства. Молоді люди, нищать своє безцінне життя через такі дрібниці. Наведу вам приклад: дівчина чи хлопець, при відмові іншої статі дружити, намагаються заподіяти собі шкоду angry (так чинять тільки егоїсти, які думають лише про себе). А коли їх життя вдається врятувати, розуміють яку дурницю вчинили, та і не кохання то було, а так, захоплення.
cry Давайте не будемо вважати, що це нас не стосується! В мене до вас прохання. Напишіть подібну свою історію, або історію знайомих, своє ставлення до проблеми. Завчасно ДЯКУЮ!!! biggrin
 
ПантераДата: Понеділок, 17.03.2008, 15.40 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вважаю що в наш час ця проблема є дуже актуальна. Навіть мене вона трохи торкнулось. Хотіла порізати собі вени, але завчасно зупинилася. Зрозуміла що немає нічого ціннішого за життя, навіть тоді коли тиде розчарували близькі тобі люди. Радійте життю. tongue
 
ErikaДата: Четвер, 24.04.2008, 10.03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
До смерті всі відносяться по-різному: осуджують, жаліють, співчувають, а то і зовсім байдуже! Особисто я, не осуджую нікого, тому що кожен- господар свого життя, і розпоряджається ним як хоче! Більшість спроб самогубства належить нерозділеному коханню. А можливо його там і не було? Часто прийнявши звичку за кохання, люди роблять величезні помилки!
 
АленкаДата: Четвер, 08.05.2008, 10.21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
У моїй родині був випадок суїциду, мені було 2 роки як мій дідусь покінчив із життям.Я непамятаю , але моя бабуся дуже страждала . У кожного трапляються важкі ситуації у житті, але не потрібно чинити суїцид.
 
морриДата: П'ятниця, 09.05.2008, 11.34 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
человек живет ровно столько, сколько ему суждено! если он намеренно уходит из жизни раньше, погибает телесная оболочка, но душа продолжает скитаться по земле, пока не истечет весь срок... и ей намного хуже, потому что с нее пьют энергию многие демоны, ее едят и мучают орды тварей... хотите верьте, хотите нет... да - жизнь порой отвратительна... но надо жить - умереть всегда успеем, а вот пройти весь свой путь достойно - это подвиг!..но, увы, на него решаются не все...
 
nikolaeva66Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 12.53 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Життя-це вдих,а смерть - видих.Чим глибше вдихаєш,тим більше хочеться жити,проте настає час,коли одного вдиху стає замало....розумієш*..... tongue

1111
 
ВеснаДата: Середа, 21.05.2008, 14.44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку потрібно жити, скільки тобі назначено. Позбавляти себе життя це нерозумно.

Life is good!!!!
 
FresaUmanДата: Середа, 18.02.2009, 14.57 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Самогубство (суїцид) — тема, що була актуальною у всі часи, але ставлення до неї протягом епох було різне і багато в чому залежало від релігій та морально-етичних норм і традицій. Найдавніші самогубства — ритуальні: до них належить харакірі і саті (самоспалення індійських вдів). Ритуальні самогубства, як правило, були почесними, заохочувалися суспільством, а ухилення від них вважалося великою ганьбою. З приходом християнства ставлення до самогубства стає різко негативним. У середні віки самогубців не ховали на кладовищах, над їхніми трупами вчиняли наругу. Справа в тому, що з прийняттям християнства тим людям, які прийняли віру, хотілося швидше потрапити в Царство Боже, і, щоб уникнути жахливої кількості самогубств, церква оголосила самогубство гріхом. У християнстві вважається, якщо Бог дарував життя, не можна кидати цей дар до його ніг, треба прожити життя до кінця. Останнім часом священики почали більш терплячіше ставитися до самогубців, беручи до уваги причини, які спонукали людину до такого вчинку.

У тваринному світі зустрічається безліч прикладів самодеструктивної поведінки, але тільки людина може свідомо вбивати самого себе. Лосось гине після виснажливого плавання вгору за течією до місця нересту. Лемінги нестримно прагнуть до моря і тонуть. Хоча в кожному з цих випадків тварина гине, було б неправильно стверджувати, що вона навмисне прагне померти. Самодеструктивна поведінка тварин є результатом дії інстинкту, спрямованого в остаточному підсумку на її виживання.

Випадки самогубства неодноразово фіксувалися в історичних документах протягом всієї історії людства. Згадування про факти самогубства можна знайти в джерелах з історії Давнього Китаю та античної Греції. Так, в Старому Завіті повідомляється про самогубство царя Саула. У недавньому минулому самогубства таких знаменитостей, як Ернест Хемінгуей, Мерілін Монро і рок-зірки Курта Кобейна схвилювали й одночасно заінтригували публіку. Так само все суспільство шокували і збентежили масові самогубства членів сект "Гілка Давидова" в 1993 року і "Небесна брама" в 1997 року.

У даний час самогубство належить до десяти основних причин смерті на Заході. За меншою мірою 160 тисяч у світі щорічно кінчають життя самогубством.

 
Форум » Спілкування » Психологія » Суїцид (Проблема самогубства молоді. Не будьте байдужі!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Стеценко В.П. © 2024