П'ятниця, 26.04.2024, 01.25
ІКТ навчання
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Що таке життя і як зробити його красивим? - Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спілкування » Спілкування на різні теми » Що таке життя і як зробити його красивим?
Що таке життя і як зробити його красивим?
СашікДата: Четвер, 03.04.2008, 13.35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Зранку прокинувся, глянув у вікно і побачив цю буденну сірість. Не знаю чому, але останнім часом життя пливе не бурхливим потоком, а непомітною річечкою. Навколо помічаю лише проблеми і турботи, щоденні клопоти настільки дістали, що часом хочеться покинути це навчання, яке чомусь схоже на муку, і податися світ за очі. Та піти так далеко, щоб ніхто не знайшов і ніщо не турбувало. Однак, через декілька хвилин напівсонної задуми поступово приходить розуміння, що живемо не так як хочеться, а так як треба. І це вбиває, але це істина життя. Ну що поробиш, коли народився не в тому місці і не в той час.
Але жити треба. Треба хоча б заради своїх рідних і близьких. Зрештою, бувають в житті і миті радості та захоплення і заради всього цього варто жити. А начання... його можна і покинути, але це найпростіше, а треба вчитись, щоб довести всім, а насамперед собі, що ти чогось в цьму житті вартий, довести що прожив ці декілька років не марно.
І насам кінець завжди слід пам'ятати що все могло бути набагато гірше. За все що маємо сллід бути вдячним долі і Богу. ЖИТИ ПОКИ МОЖЕТЬСЯ, НАСОЛОДЖУВАТИСЬ ПОКИ ХОЧЕТЬСЯ, РАДІТИ ПОКИ Є З КИМ!!!
 
iskrinaДата: Середа, 09.04.2008, 18.07 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 69
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви помітили, що коли творчо працюєш, або навчаєшся, чи проводиш відпочинок, то не помічаєш часу, забуваєшся поїсти і взагалі забуваєш про все на світі. Я зробив висновок, що жити потрібно весь час у творчості. От тоді будеш насолоджуватися життям, любитимеш його, цінитимеш кожну хвилину відпущену тобі Богом. Це зробити важко, але цілком можливо.

Без боротьби немає перемоги!
 
matildaДата: П'ятниця, 25.04.2008, 11.52 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 18
Репутація: 0
Статус: Offline
"Мир духов рядом, и дверь не на запоре
Но сам ты слеп, и все в тебе мертво
Умойся в утренней росе, как в море,
Вот этот мир - войди в него!"
(Гете)
Люди часто зациклюються на дрібницях, і не звертають увагу на
речі дійсно варті нашої уваги. Просто існують, проходять повз своє життя, шукають щось і не помічають, того, що все що їм потрібно - знаходиться поряд!
 
ЛилияДата: Четвер, 15.05.2008, 22.02 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо Бог дав нам життя, значить ми потрібні цьому світові, це означає що ми несемо певну відповідальність за когось і за щось!!!! Тому не потрібно марно гаяти часу, потрібно жити так як тобі подобається.І змиритися з тим що в житті є білі смуги і чорні!!!Одразу ж згадується анегдот,коли до психіатра прийшов чоловік і почав розповідати про погане своє життя. Лікар йому сказав,щоб той не засмучувався,тому що в житті є білі і чорні смуги.І ця чорна смуга в нього скоро закінчиться.Але через деякий час приходить знову цей чоловік до лікаря тай каже: "пам"ятаєте ви говорили про чрну та білу смуги?То той раз була біла!"
 
RomashkaДата: Понеділок, 19.05.2008, 12.10 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожен народжується з певною метою, яку повинен реалізувати в житті. І якщо ціль в житті досягнута, можна сказати, що людина прожила життя красиво.
 
Форум » Спілкування » Спілкування на різні теми » Що таке життя і як зробити його красивим?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Стеценко В.П. © 2024